четвер, 30 травня 2024 р.

"Хай буде дитинство щасливим моє і усіх дітей світу" - Свято


 

     30 травня 2024 року в Бібліотеку сімейного читання завітали випускники 4 -Б класу СШ №151 вчителька Глущенко Жанна Вікторівна. Бібліотекарі розповіли дітям про Міжнародний день захисту дітей – свято, яке є символом дитячої щирої радості та надії на краще майбутнє.

 День захисту дітей 2024 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Відзначення цього свята розпочали з вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. А потім з учнями пішли на природу. Був погожий, теплий літній день. Діти насолоджувались гарними краєвидами, чудовим свіжим повітрям, гралися в рухливі спортивні ігри, розгадували загадки. Калюжна Любов Леонтіївна ознайомила дітей з книгою Олени Ольхівської та Юлії Єрьоменко Основи мінної небезпеки та розповіли дітям про правила безпечної поведінки в небезпечних умовах. Надали корисні поради.








                                                                                                          



Усі отримали масу незабутніх вражень, позитивних емоцій, щасливих посмішок, дитячих надій і віру у прекрасне й мирне майбутнє.  Радісні, веселі  , усміхнені дитячі обличчя - найкраще цьому підтвердження та результат нашої екскурсії.






Немає коментарів:

Дописати коментар