пʼятниця, 17 листопада 2023 р.

«Толерантність у сучасному світі» - година спілкування

   16 листопада щорічно відзначається Міжнародний день толерантності, оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року, 20 листопада – Всесвітній день дитини.     15 листопада 2023 року бібліотекарі приєдналися до відзначення цього свята і запросили на захід учнів молодших класів СШ №151 ГПД вчителька Лимар Христина Ігорівна та познайомили зі значенням терміну «толерантність».

   У ході зустрічі діти  обговорили різні ситуації щодо проявлення толерантності. Наприкінці заходу усі присутні разом склали «Квітку толерантності». Під час заходу наголосили, що кожна дитина прийшла у цей світ зі своєю творчою місією. Вона має право на щастя, радість, любов, гармонію.
   Толерантність – саме те, чого так не вистачає зараз людям: терпіння, терпимість, розуміння, дружнє ставлення, спокій, адекватне сприйняття. День толерантності поєднали з Всесвітнім днем дитини та подарували всім дітям святкові кульки. На захід в бібліотеку завітала завуч школи Баришнікава Алла Павлівна. Вона привітала учнів зі святом та побажали всім міцного здоров'я, гарно навчатись, бути слухняними, поважати один одного, мирного неба.

                                                


                                               






Немає коментарів:

Дописати коментар