четвер, 13 грудня 2018 р.

"Великі права маленької людини” - профілактично-правовий лікбез


https://6685137a-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/semenivskarajonnabiblioadite/dla-ditej/prava-ditini/child_rights1.png?attachauth=ANoY7cr_vAmMzenNDnyOJYuHKbaWGtSyF3VbUKpDuyLUMutHJliZJwp5NSJxEP_6_Xg2b-3UPzxyqJOolUranZrT9I4FWB_gYJOYEf1UKEoDSUUVGqNo4EjWIKdnAetJpkh0Eyqb4LvXXZqMbHxdbA3OdmUFzuO_cMXtUZtuH7e9sJLpgjhi0hOJk8KjS6NwpvRQQq8AmOLiHlI8lRWNg9-HLAShbuVfik7Tp3XQsZk9e_5lpHB8tNBDJidlEmLzEqJd1gv0vy4Ccq27FPzpNkFtBmSzdMhfNg%3D%3D&attredirects=0
Сьогодні, в наш буремний, складний час без реальних правових знань не обійдешся. Дитина з самого народження вже перебуває у правових стосунках із світом, в якому їй пощастило з’явитися. З метою виховання у підростаючого покоління поваги до Закону і права, відповідальності за свої вчинки, формування громадянської позиції та розуміння конституційних норм у повсякденному житті, 10 грудня 2018 року завідувач бібліотекою сімейного читання Калюжна Любов Леонтіївна провела для дітей профілактично-виховну годину "Великі права маленької людини".
Під час спілкування були висвітлені питання та надані корисні поради про проблеми насильства над дітьми у сім'ї та соціумі, жорстоке поводження з ними, майнові права дітей і безпеку в Інтернеті. Також було обговорено таке сучасне і актуальне явище серед підлітків як «булінг» (тиск в школі на неповнолітнього). В бесіді були зроблені акценти на виховання почуття власної гідності, впевненість у собі, любов до ближнього.

Учні дізналися, що в нашій державі створені соціальні служби для сім’ї, дітей та молоді. Тут їх вислухають, захистять, вилікують, навчать або нададуть професійну пораду з питань захисту своїх прав.

Немає коментарів:

Дописати коментар