пʼятницю, 11 травня 2018 р.

"Доки пам'ятаємо - живемо" - заходи до дня Перемоги

 8 травня 2018 року в СШ №151 протягом дня відбувалися заходи, присвячені Дню Перемоги "Доки пам'ятаємо - живемо". Зранку для учнів молодшого та середнього шкільного віку пройшов конкурс малюнку на асфальті "Діти світу - проти війни!". Також в урочистій обстановці відбулося покладання учнями квітів до пам'ятника загиблих героїв. 






 В бібліотеці сімейного читання підготували книжкову виставку "Вітаємо зі святом Перемоги!". На запрошення вчительки старших класів Полулях Оксани Олексіївни завідувачка бібліотекою сімейного читання Калюжна Любов Леонтіївна організувала творчу зустріч для старшокласників з київськими митцями - музикантами Сергієм Бондарчуком та Русланом Іщенком. 

 


Концерт артистів, присвячений цій знаменній даті - перемозі у Другій світовій війні - відбувся в шкільному краєзнавчому музеї. У виконанні музикантів звучала низка патріотичних та воєнних пісень.

 Сергій Бондарчук вже неодноразово виступає в цьому освітянському закладі. Його виступ користується успіхом серед учнів та педагогічного колективу школи.
Руслан Іщенко вперше завітав до школи. Він є лауреатом багатьох музичних премій, активним учасником різноманітних конкурсів та фестивалів. 
Його виступ також сподобався присутнім.  




В гостях у добрих друзів-бібліотекарів! 

На фото (зліва направо):  
бібліотекар Дегтярьова В.А., музикант Іщенко Р., завідувачка бібліотекою Калюжна Л.Л., музикант Бондарчук С.

Немає коментарів:

Дописати коментар