четвер, 19 вересня 2024 р.

"МИР - це радість, щастя, добро, любов, тишина, спокій…" - Пізнавальна година

 


  21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру.
  Підтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, згідно з Указом Президента України із 2002 року в Україні установлено День миру, який відзначається щорічно 21 вересня – у Міжнародний день миру.
  На сьогодні для нашої держави - це свято є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій в Україні, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.
  19 вересня 2024 року в Бібліотеці сімейного читання для учнів ліцею №151, вчителька Лимар Христина Ігорівна, провели пізнавальну годину  "МИР  -  це  радість,  щастя,  добро,  любов, тишина,  спокій…"  " та розповіли дітям, як важливо для нас жити в мирі, злагоді.
  Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.
  У День Миру бажаємо всім спокою, процвітання і багатства. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!


                                              
                                                                                                        
       


                                  








Немає коментарів:

Дописати коментар