неділю, 22 жовтня 2023 р.

"Роби добро, щоб кращим став цей світ" - бесіда


   18 жовтня 2023 року в Бібліотеці сімейного читання відбулася бесіда  "Роби добро, щоб кращим став цей світ" з учнями ГПД мололдших класів СШ№151, вчителька Лимар Христина Ігорівна.  Бібліотекарі відзначили, що суть заходу  полягає в безкорисливому прояві доброти по відношенню до оточуючих. Справжня доброта не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини – радість інших людей. Звичайно ж, доброту варто проявляти завжди.
  В ході заходу бібліотекарі назвала варіанти простих ідей прояву доброти, наприклад – нагодувати безпритульних тварин, зробити незнайомій людині комплімент, віддати до дитячого будинку іграшки, віддати непотрібні речі на благодійність, оплатити за когось проїзд у громадському транспорті, подарувати  книгу в бібліотеку.
  Школярі розповідали про свої ситуації в житті, коли вони проявляли добрі справи, піклування і допомогу іншим. Діти  активно розповідали про свої добрі вчинки. Кожній дитині було про що розповісти. А ще учні принесли малюнки для наших ЗСУ.
  На сьогоднішній день багато людей, птахів і тварин потребують добрих справ, уваги, турботи, тепла.
Захід пройшов дуже цікаво, пізнавально й захоплююче, читачі отримали позитивні емоції та гарний настрій. Вони зрозуміли, що і справді, «Життя дано на добрі справи», як говорить народна мудрість.


                                                                  
                                  







Немає коментарів:

Дописати коментар