середу, 27 вересня 2023 р.

"Ми хочемо жити у мирі" - урок мужності


                                            
  1 жовтня Україна відзначає головні свята держави – День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День Української повстанської армії УПА, Покрови Діви Марії (Богородиці) .
  26 жовтня 2023 року до Бібліотеки сімейного читання завітали учні 2 класу СШ №151, вчителька Вершняк Ольга Прокопівна, бібліотекарі підготували і провели урок мужності "Ми хочемо жити у мирі"
 Цього дня ми вшановуємо захисників нашої держави – наших сучасників, які боронять незалежність України під час російської агресії, та згадати про українців, які жертвували своїм життям заради Батьківщини від часів козаччини до років визвольного руху в двадцятому столітті.

  У воєнний час це безсумнівно найважливіше свято в році, адже тільки завдяки військовим, медикам і волонтерам Україна зберегла свою незалежність. Саме цим людям ми вдячні за те, що маємо можливість жити, любити та вірити у щасливе майбутнє нашої країни.

  Українські захисники та захисниці є Героями для всієї України, і саме завдяки їм Україна була, є і буде!
Учнів ознайомили і прочитали оповідання з книги "Наш захисник. Ми хочемо жити у мирі про наших Героїв.

                            Слава Героям!!! Дякуємо!!





                                                                       

  Ілюстроване дитяче видання, присвячене захисникам української землі – активним учасникам АТО. Головні герої – славні сини своєї країни, міцні та незламні патріоти з жовто-блакитною бронею, які є своєрідним непереможним щитом українського народу.

Редакційна колегія висловлює щиру вдячність та повагу до наших воїнів-визволителів, учасників АТО, до волонтерів, та до всіх небайдужих, хто надав матеріали для книги.


















Немає коментарів:

Дописати коментар