пʼятницю, 20 вересня 2019 р.

"Даня Страшнюк - юний митець" - знайомство з творчим доробком

У рамках обміну творчими роботами юних талановитих користувачів з 5 по 13 вересня 2019 року в нашій Бібліотеці сімейного читання відбулася презентація робіт юного читача Бібліотеки №15 для дітей. На початку навчального шкільного року наш колектив звернувся до колег з Бібліотеки №15, що на Корчуватому, з проханням надати творчі роботи юних митців для ознайомлення і заохочення до творчості наших читачів. Завідувач бібліотеки Дубенюк Алла з радістю відгукнулася і передала для виставки паперові вироби, вишиті картини учня 5го класу СШ №273 Данила Страшнюка.
Коротко про автора: Народився Даня в м. Києві 1 липня 2008 року в родині медичних працівників. З дитинства дуже жвавий, допитливий, має багато різноманітних захоплень. Гарно навчається в школі, має хист до математики та англійської мови, але найбільше у вільний час любить займатися різними літературними конкурсами, створювати поробки з паперу чи природного матеріалу. Родина його залюбки підтримує, заохочує і всіляко допомагає у творчому розвитку. Він багато читає, постійно відвідує різні бібліотеки, особливо його цікавлять журнали та книги із серії "зроби сам".
 











А ще Данило любить танцювати! З листопада 2017 року він самостійно обрав собі нове хобі - бальні танці і записався у клуб "Темп". За час навчання він постійно  приймає участь у різноманітних районних та міських конкурсах бального танцю. Серед найбільш популярних і знАкових - конкурси: "Київські зорі", "Магія танцю", "Ліга танцю України" (ЛГУ). І всі вони приносять йому нагороди у вигляді кубків, медалей і дипломів. До речі, у квітні 2018 року він отримав престижний Кубок ЛТУ, 13 медалей та інші нагороди.
Результат пошуку зображень за запитом "страшнюк данило"

Наші друзі - користувачі бібліотеки різних вікових категорій були приємно вражені такими талантами цього хлопчика і з радістю знайомились з його доробком. Наостанок побажали Дані нових успіхів і звершень у всіх видах спорту та мистецтва.






Немає коментарів:

Дописати коментар