вівторок, 19 березня 2019 р.

"Добрик і його пригоди" - презентація книги

19 березня 2019 року завідувач Бібліотекою сімейного читання  Любов Калюжна організувала для учнів 3-го класу СШ151 (вчителька Бондаренко Оксана Анатоліївна) зустріч з українською письменницею Тетяною Винник. На зустріч з учнями автор підготувала презентацію своєї нової книги "Добрик і його пригоди".  Це дуже гарне і яскраве видання для дітей. У своїй повісті вона описує про захопливі пригоди доброго, спостережливого й кмітливого пса - Добрика, який мріє мати ім’я, не боїться пригод, вміє терпіти, любить людей і допомагає їм.

Пов’язане зображенняТетяна Винник - дуже багатогранна і творча особистість: дипломант "Коронації слова", лауреат поетичного турніру у Лондоні. Голова ГО "Центр новітніх ініціатив та комунікації". Ініціатор і організатор низки літературних і мистецьких фестивалів, а також збору книжок для бібліотек на Сході.
З 2018 року вона займає посаду відповідального секретаря Національної Спілки письменників України. Неодноразово відзначена українськими й міжнародними нагородами за досягнення в літературі: Всеукраїнська премія Держкомтелерадіо за дитячу книгу "Відлуння нашої хати", премія "Благовіст", ім. М. Коцюбинського, Україно-німецька премія ім. Олеся Гончара та ін. Є автором поетичних збірок "Золотоноша" (2003), "Гетсиманська молитва" (2005), "Самоспалення дерева" (2008), "Прокинусь живою" (2014). Вірші Тетяни Винник перекладені англійською, болгарською, російською, французькою, грузинською, польською, вірменською, італійською та румунською мовами.
Авторка повістей для дітей "Відлуння нашої хати", п'єс для дітей "Метелик і Свічка", збірки оповідань для дітей "Добро переможе зло", "Сніговірші для малят", "Україна починається з тебе", "Вишиванка для сонечка".




Дітям було цікаво ближче познайомитись з письменницею, вони задавали багато питань про книгу, про її творчість, з радістю спілкувалися з нею. Вчителька Оксана Анатоліївна та Тетяна Винник виявились землячками, обоє родом з Чернігівщини.












По закінченні зустрічі пані Тетяна завітала до нашої Бібліотеки сімейного читання і подарувала свою книгу "Казки Чернігівщини".
Щиро дякуємо за теплу зустріч Тетяні Винник і зичимо їй 
 нових творчих злетів!


1 коментар:

  1. Колеги, ви найкращі! Радіємо разом з вами зустрічам з Тетяною Винник в наших бібліотеках!

    ВідповістиВидалити