середу, 20 лютого 2019 р.

"На крилах любові" - свято до дня закоханих

13 лютого 2019 року, напередодні дня Святого Валентина,
бібліотекарі сімейного читання підготували тематичну виставку "На крилах любові". Коли приходить це свято, всі закохані дарують одне одному подарунки і тематичні листівки. Ця традиція виникла в 496 році після канонізації священика Валентина католицькою церквою. З цього моменту римським Папою Геласіусом було оголошено, що 14 лютого - офіційний День закоханих. Він відзначається в більшості країн світу донині, а у нас - з початку 1990-х років. Згідно з повір'ям, якщо любляча пара вирішила зіграти весілля 14 лютого в День всіх закоханих, їхній шлюб буде міцним і принесе величезну кількість позитивних емоцій.
Результат пошуку зображень за запитом "День Святого Валентина"А в школі №151 вчителька зарубіжної літератури Полулях Оксана Олексіївна з учнями підготували святкову "Літературну кав'ярню" і запросили нас, бібліотекарів, долучитися до цього дійства. Діти читали лііричні вірші, ставили сценки, співали пісень. Свято проходило в затишній, дружній атмосфері зі смаколиками за філіжанкою чаю.


























Нам, бібліотекарям, було приємно отримати від учнів в якості "валентинки" цього кумедного баранчика, зробленого з любов'ю сестричками Анею і Машею.

Немає коментарів:

Дописати коментар