вівторок, 1 січня 2019 р.

«Свобода, воля, честь понад усе» - урок пам'яті


19 листопада 2005 року було встановлено свято - День Свободи. З метою затвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, виховання почуттів національної гідності й
ого щорічно відзначають 22 листопада. Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Революція гідності 21 листопада 2013 року надихнула Україну на подвиги, а її письменників на створення нових творів, здатних не тільки підняти дух, але й змусити людей запам'ятати події минулих років. 
Пропонуємо вашій увазі книгу "Слово Майдана" Олега Виноградова. Ця книга – збірка сотні спогадів учасників та очевидців Майдану. Тут описані всі події по хвилинам і дням, і кожну з цих подій описано з усіх боків – від представників практично всіх служб, підрозділів і напрямків революції.

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар