пʼятницю, 13 липня 2018 р.

"До Конституції з повагою, до влади - з надією" - день інформації

Результат пошуку зображень за запитом "день інформації до дня конституції україни в бібліотеці"25 червня 2018 року в бібліотеці сімейного читання бібліотекарі провели день інформації "До Конституції з повагою, до влади - з надією", присвячений Дню Конституції України. Підготували для своїх користувачів літературу про історію Конституції України, добірку матеріалів про гетьмана України Пилипа Орлика та його першу конституцію. 
Розповідали присутнім, що Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України. Підбір бібліотечних документів та матеріалів дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму.


Доля і щастя народу та кожної людини залежить від того, якою буде Конституція, бо всі інші закони, розпорядження, укази не повинні суперечити Основному Закону України - Конституції.  Їй повинні підкорятися всі, сумлінно виконувати те, що вимагає Закон.

Немає коментарів:

Дописати коментар