неділю, 4 березня 2018 р.

" Граємо, читаємо, вчимося" - дозвілля в бібліотеці

Почався перший місяць весни - березень! Все потихеньку в природі починає оживати, подовжився світовий день, і більш активним стало життя в бібліотеці. Так вже прийнято в нашому закладі - щойно скінчилися уроки, школярі мерщій біжать в бібліотеку. Така вже в нас специфіка роботи протягом дня - від тиші до галасу - 45 хвилин! 
А після закінчення уроків ще є група продовженого дня. І дітвора різного віку залюбки постійно прибігає до нас зі своїми запитами, бажаннями, просто зустрітися з однодумцями, розповісти про свої здобутки чи маленькі перемоги, швиденько переглянути періодику, дізнатися останні шкільні новини або залишитись і вибрати книгу за своїми вподобаннями. В нашій маленькій, але такій галасливій бібліотеці, вже навіть більше п'яти відвідувачів - тісно. І ми в таких "стресових" умовах знаходимо до кожного підхід, знаємо кожного учня і його вподобання, намагаємось  задовольнити будь-які дитячі запити чи бажання, вислухати кожного, дати пораду або просто обійняти і посміхнутися! Це для них так важливо - відчути увагу, тепло і любов!!!





















 














А ось і наше чарівне "сонечко" - знайомтесь! 
Майбутня олімпійська чемпіонка, учениця 2-го класу - Машенька Косенко
Як же ж вона любить спорт, особливо гімнастику. Постійно займається, навіть нам показує свою спортивну майстерність і гарну фізичну гнучкість.




Кожному тут добре, затишно і комфортно!

Немає коментарів:

Дописати коментар