пʼятницю, 21 липня 2017 р.

"Влітку грай, відпочивай, але читать не забувай!" - дозвілля в бібліотеці "Канікули з книгою"

Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Ось і наша бібліотека активно проводить дозвіллєву роботу для дітей, молоді та батьків. 
Книга - це головний інструмент бібліотекаря.
Завдяки їй ми відкриваємо для читачів нові світи, допомагаємо розвиватися дітям і виховуємо в них майбутніх свідомих громадян, залучаємо до творчості, розширюємо світогляд і найкращі людські якості, вчимо правильно поводитися, спілкуватися, бути чемними і толерантними. Наші користувачі люблять приходити до бібліотеки, діляться своїми думками, розповідають про здобутки, про нових друзів, просять поради у бібліотекаря, шукають відповіді на свої життєві проблеми і розвивають духовні потреби.


Постійна активна читачка Коваленко Лєра є частим гостем бібліотеки, багато читає і дарує нам свої книги. 





Діти залюбки приходять до нас, переглядають новинки періодичних видань, шукають цікаву інформацію, щоб дізнатись щось нове, обговорити свої захоплення з друзями, бібліотекарями, однодумцями. Постійно приходять сім'я Валі Фурманець з дітками, Голубенко Володимир, Рудик Юлія і Максим.



Дівчатка-близнятка Сінельники Люба і Лєна 
без книги та журналів не уявляють свої канікули!






















Завуч школи 
Коротич 
Олена Романівна 
також постійно відвідує бібліотеку, цікавиться фаховою літературою, історичними книжками та творами сучасних українських авторів.





Ну і, звичайно, бажаючі можуть скористатися послугами інтернету, швидко знайти потрібну інформацію, послухати музику, переглянути фільми.

Немає коментарів:

Дописати коментар