неділю, 19 березня 2017 р.

Перерва в бібліотеці... - фрагменти бібліотечних буднів


   Наша бібліотека сімейного читання  знаходиться безпосередньо в приміщенні середньої школи №151 (по вул. Ліснича 3), і ця особливість привносить в щоденні робочі будні свій ритм і колорит. На перервах між уроками тут дуже гамірно, весело, людно. В цікавій, пізнавально-ігровій формі та веселій атмосфері, не схожими на уроки, проходять  шкільні перерви, де учні відпочивають від уроків, отримують насолоду від спілкування з друзями та бібліотекарями. В цій невеличкій, але такій затишній бібліотеці дітки мають гарну можливість розвиватися, проявляти активність у творчості, у різноманітних настільних іграх, находити інформацію по своїм вподобанням та захопленням. Великим попитом у дітей користуються журнали





В них багато цікавої  та повчальної інформації. Є безліч різних розмальовок, саморобок, настільних ігор.
  Завдяки новим, яскравим дитячим журналам та сучасним книжковим виданням збільшилась кількість наших користувачів. Навіть хлопчики-бешкетники знаходять собі розраду, знайомлячись з дитячими новинками літератури. 
Між нами, дівчатками...
Бібліотекар - наш щирий друг - підскаже, підтримає, допоможе! 
"Про все цікаве на планеті читай в журналі та газеті!"
А це наша Вероніка - майбутній лікар "Айболить"!

Дівчатка середнього та старшого шкільного віку полюбляють працювати з комп'ютером та знаходити потрібну інформацію в інтернеті. А хлопчики "закачують" нові електронні ігри, слухають музику.



Приміщення наше маленьке, але всім у нас подобається! 
Діти на кожній перерві біжать до бібліотеки ділитися своїми секретами, успіхами та невдачами, і в нас вистачає до кожного з них любові, терпіння, тепла.  

Немає коментарів:

Дописати коментар