вівторок, 16 квітня 2024 р.

Там, де «живуть» книжки - будні нашої бібліотеки

 


   Неправда, що сучасні діти не читають і не ходять до бібліотеки по нову книжку, яку так не терпиться прочитати, щоб потім ще довго обговорювати її сюжет та персонажів зі своїми однокласниками. В нашій Бібліотеці сімейного читання завжди є читачі, особливо багато їх, на перервах. Вони читають, спілкуються, малюють, інколи просто так прибігають, треба кудись подіти свою енергію. Маємо багато гарних сучасних книжок, періодики для дітей вони беруть їх читати додому. Література сьогодні дорога, не всі мають можливість купувати книжки, передплачувати періодичні видання, а бібліотека в цьому плані допомагає.
   Бібліотека — це безпечне середовище для дітей, де вони можуть читати, гратися, відвідувати майстер-класи, презентації, брати участь у вікторинах, малювати.
    Незмінним фаворитом сучасної дітвори є Всеволод Нестайко і його безсмертні творіння. З української літератури - це Наталя Забіла, Василь Сухомлинський, Леся Вороніна, Сашко Дерманський, Марина та Сергій Дяченки, Галина Малик, Галина Пагутяк, Володимир Рутківський та інші.






     А можна і так читати!


















Немає коментарів:

Дописати коментар