вівторок, 17 квітня 2018 р.

«Воля Божа нам з небес: Христос Воскрес!» - народознавче свято


Великдень Паска 201610 квітня під вікнами бібліотеки відбулось народознавче свято "Воля Божа нам з небес: Христос Воскрес".  
 Вчителька групи продовженого дня Іванова Тамара Володимирівна привела до бібліотеки своїх вихованців для спільного заходу, присвяченого найвеличнішому християнському святу - Воскресіння Господнє або Великдень. Завідувачка бібліотекою Калюжна Л.Л. розповіла учням, що
це одна з найголовніших подій в духовному житті християн. Готувалися до нього 7 тижнів - 49 днів. А тиждень перед Великоднем називається Великим, або Страсним. Великий Четвер - це день духовного очищення, а Страсна п'ятниця - день смутку, що нагадує про страждання Ісуса. Велика Субота – це день очікування, у церкві вже читають Євангеліє про Воскресіння. Великдень - неділя, коли святкується Воскресіння Спасителя. Ісус Христос прийшов у цей світ, щоб врятувати людей.

Народознавче свято під вікнами бібліотеки. 
Діти знайомились з літературою,  слухають розповідь Любов Леонтіївни.

Діти роздивлялись книжки, періодичні видання, які їм запропонували бібліотекарі. Вони доповнили свої знання про культуру та традиції українського народу з нагоди Великодня.

Результат пошуку зображень за запитом "картинки до великодня"
                                Христос Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар