вівторок, 12 березня 2024 р.

«НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!» - Голосні читання

   12 березня 2024 року в Бібліотеці сімейного читання відбулись голосні читання, на які були запрошені учні ГПД СШ №151, вчителька Лимар Христина Ігорівна. Бібліотекарі прочитали оповідання В Сухомлинського "Найледачіший у світі кіт.
Кожен з присутніх мав змогу поділитися особистими враженнями від прочитаного. Голосні читання – це літературні задоволення, відкриття нових творчих імен, знайомство з новими книгами, спілкування з однодумцями, демонстрація читацьких талантів і досягнень, також пробуджують у дітей інтерес до читання.

   Проведений час у бібліотеці виявився для дітей пізнавальним і веселим.

   «Гарна книга, як добре товариство, просвітлює й облагороджує почуття і звички». Ці слова належать українському вченому-хірургу Миколі Івановичу Пирогову, який наголошував на важливості читання в житті людини. 

   Голосні  читання проходили  під гаслом «НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!» Читати вголос корисно. Це стимулює розвиток мозку, наповнює словниковий запас, розвиває увагу й уяву. А голосні сімейні читання – найкраща форма залучення дитини до книги, бібліотеки. Завдяки читанню та обговоренням дитина починає аналізувати, що є добре, а що погано. А ще, читати модно.



                                                                           



                                                            









Немає коментарів:

Дописати коментар