суботу, 15 грудня 2018 р.

"Під спільним дахом" - дитяче дозвілля в бібліотеці сімейного читання

 Наша бібліотека -  це територія казки, дива, несподіваних зустрічей. Місце, де можна не тільки читати книги, але корисно та цікаво проводити свій вільний час. Територіально ми знаходимось під спільним дахом в середній школі №151. Тому специфіка нашої роботи полягає у тісному контакті з педагогічним та учнівським колективами. Активне життя вирує в бібліотеці кожні півгодини, коли учні знаходяться на перерві. Саме в цей час хвиля галасливих і невгамовних школяриків всією юрбою залітає до нашої маленької книгозбірні, щоб встигнути на перерві поспілуватись з друзями, з нами - бібліотекарями, переглянути книжки,
періодику, погратися іграшками і трішки розім'яти м'язи після напруженого уроку. За довгий час такої роботи ми вже звикли до цього режиму дитячої круговерті. В періоди затишку встигаємо навести порядок на книжкових полицях, "реставрувати" виставками-розкладки і... знову приготуватися до нової "атаки" і тримати "оборону" маленьких непосидючих кіндерів!
              Ось такі ми всі веселі і завзяті!
Любимо відпочивати в бібліотеці.


                  

                               
                                    
Найкраще заняття - переглядати красиві кольорові дитячі журнали!



                Цікаве спостереження: хоч наша бібліотечна кімнатка і невелика, але всім користувачам різного віку тут просторно, затишно, комфортно і весело! І кожен, хто до нас завітає, віднайде свою територію на нашій  бібліопланеті! Тож завітайте до нас на гостини і вам все стане зрозумілим (якщо витримаєте!).

Результат пошуку зображень за запитом "бібліопланета"

Немає коментарів:

Дописати коментар