вівторок, 7 листопада 2023 р.

«На всі ваші «що?», «де?», « коли?» цікаві журнали відповідь дадуть завжди!» - презентація журналу "Розумашки"






      7 листопада 2023 року в Бібліотеці сімейного читання відбулася презентація дитячого журналу "Розумашки". Бібліотекарі розповіли про цікаві сторінки журналу, який виходить друком з 2016 року. Кожна сторінка – цікаві факти та відкриття. Паперовий журнал ще посперечається з екранами гаджетів – тут усе перевірено, намальовано та надіслано на адресу маленькому читачеві. Кожна сторінка – цікаві факти та відкриття.
  Допитливі, кмітливі та непосидючі герої журналу — такі ж, як і його читачі. Можна читати цей дитячий журнал із будь-якої сторінки, і ви у цьому переконаєтесь!
Із «Розумашками» ви одночасно і навчаєтесь, і розважаєтесь. У журналі цікаві й зрозумілі дитині тексти, сучасні теми, перевірені факти, оригінальні малюнки, схеми та доступні пояснення, які розвивають мислення. А легкі та яскраві саморобки, жартівливі задачки й розмальовки привчать до самостійної роботи.
  «Розумашки» дають відповіді на сотні дитячих питань: «Як працює мозок?», «Чому опадає листя?», «Що таке ультразвук?», «Чому у воді важко бігти?», «Як жили лицарі?», «Хто такий Ілон Маск?», «Як подолати лінь?», "Птахи нашого краю". Пояснення-відповіді у формі гри дають позитивні результати: оцінки у школі ростуть разом зі світоглядом читачів-розумашок.
  Прогуляйтеся рубриками журналу та до зустрічі на його сторінках!




            








Немає коментарів:

Дописати коментар