четвер, 24 вересня 2020 р.

"До Європи - через книги"

Європейський Союз – це 28 держав Європи, які об’єдналися на основі загальнолюдських і демократичних цінностей задля досягнення стабільності, миру та процвітання. Українська держава одним із пріоритетів свого розвитку визначила інтеграцію у європейське співтовариство. Книги европейських письменників користуються великим попитом у читачів нашої бібліотеки.

 
"Парфуми: Історія одного вбивці" стали міжнародним бестселером. Майже 20 мільйонів проданих примірників, переклади на 50 мов, навіть латиною. Напевно, жодна інша книжка сучасних німецьких авторів не завоювала стільки читачів і читачок у всьому світі. Опублікували роман у 1985 році.

Das Parfum, Patrick Süskind, Патрік Зюскінд


І це попри те, що Патрік Зюскінд послідовно ігнорує медіа. Письменник не дає жодних інтерв'ю і не дозволяє нікому спостерігати за його роботою чи, тим паче, особистим життям. Зюскінд і сам нагадує невловний аромат. Імовірно, таємнича аура автора теж посприяла успіху книжки.


Серія романів Дж. Роулінг давно здобула світову популярність і увійшла до лав бестселерів. За творами були зняті фільми і випущені відеоігри. Незважаючи на те що останній роман вийшов в далекому 2007 році, книги продовжують користуватися шаленою популярністю як у дітей, так і дорослих.


Україна – це Європа, і в Європі є місце для України та її громадян !

Немає коментарів:

Дописати коментар