пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

«Бібліотворчість: захоплюйся і твори!» - майстер-клас

У рамках творчої співпраці з бібліотекарями Голосіївської ЦБС,  педагогічним колективом СШ №151 та з метою обміну досвідом у роботі з дітьми, наша бібліотека сімейного читання запросила своїх колег з Бібліотеки ім. М.Стельмаха  для проведення майстер-класу.
6 листопада 2019 року для учнів 4-го класу (вчителька Бондаренко О.А.) відбулася творча акція по виготовленню паперових янголяток.
На початку уроку з привітальним словом перед учнями виступили колектив бібліотеки ім. М.Стельмаха: завідувач Дрозденко Надія Гордіївна, головний бібліотекар Хілько Людмила Михайлівна,  бібліотекар 1-ої категорії Абакумова Тетяна Денисівна. Вони розповіли дітям про роль бібліотеки та книги в житті людини, звернули увагу на те, як читання розвиває творче мислення, до якої літератури повинні звертатися діти, що мають бажання творити і робити незвичайні вироби власноруч. Сучасні пізнавальні і корисні періодичні та науково-популярні видання надають всім охочим великі можливості для розвитку творчих фантазій, для створення незвичайних сувенірів та дарунків для друзів і рідних.
 
 
Діти залюбки підключилися до роботи і з радістю працювали, вкладаючи в свої вироби душу і серце. 
 


Ми щиро дякуємо колегам-бібліотекарям, які уже втретє (!) проводять майстер-клас для наших юних читачів. Також висловлюємо подяку вчительці Бондаренко Оксані Анатоліївні за розуміння, підтримку та співпрацю. 
А дітки наші - молодці! Натхненні, щасливі та задоволені!

Немає коментарів:

Дописати коментар