четвер, 11 квітня 2019 р.

"Діти на природі" - екологічно-пізнавальна година

Результат пошуку зображень за запитом "техніка безпека в лісі для дітей"10 квітня 2019 року бібліотекарі разом з вчителькою Івановою Тамарою Володимирівною провели для учнів групи продовженого дня СШ №151 екологічно-пізнавальну годину "Діти на природі". Завідувач бібліотекою сімейного читання Калюжна Любов Леонтіївна підготувала цікаву інформацію про те, як потрібно дотримуватись необхідних правил поводження на природі, щоб вберегти своє здоров'я і життя від необачних дій.
- Пожежа в лісі. Це – страшне лихо для всього живого. Гинуть не тільки дерева, а й птахи, звірі, вигоряє лісова підстилка і верхній шар ґрунту. Пожежа завдає величезної шкоди. Щоб попередити пожежу, перебуваючи в лісовій та парковій зоні на відпочинку, не забувайте дотримуватися вимог пожежної безпеки.
- Кліщі. На прогулянку треба вдягати зручний одяг і взуття, щоб на тіло не потрапила ця маленька, але небезпечна комаха. Вони завдають великої шкоди для людини і тварин, іноді лікування від кліщів вимагає довгого часу, сил і наслідки від кліщів тяжко передбачити.
   Дітям  підготували і провели вікторину.


Захід проходив в ігровій невимушеній формі і учні з радістю приймали у ньому активну участь.


Фото під вікнами бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар